ESCALANTE 1.5 Man

€ 140,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Voeg toe aan verlanglijst
Ondersteuning

Omschrijving

Met de Escalante 1.5 hebben we de bestseller van Altra gepakt en de bovenkant vernieuwd om hem nog beter te maken. De gloednieuwe bovenkant is luchtdoorlatender, bijzonder reflecterend en heeft een eenvoudigere hielkap voor verbeterde prestaties en comfort. Vrolijke gekleurde patronen in combinatie met de bijzonder populaire Altra EGO middenzool verlenen deze schoen een onovertroffen, elegante, high performance look en dito gevoel.

SKU: ALM1833G226

Features

 • Binnenzool: 6 mm gevormd voetbed
 • Volledig gedempt Zero Drop™ platform met FootShape teengedeelte
 • Zoolhoogte: 24 mm
 • Middenzool: Altra EGO™
 • Loopzool: FootPod™
 • Ontwikkelde bovenstof Gewicht: 7,9 oz. / 224 g

  Benefits

  FOOTSHAPE™ TOE BOX

  Zorgt ervoor dat je tenen kunnen ontspannen en op natuurlijke wijze kunnen bewegen voor meer comfort en stabiliteit tijdens beklimmingen en afdalingen.

  BALANCED CUSHIONING™

  Ons Balanced Cushioning™-platform positioneert je hiel en voorvoet op gelijke afstand van de grond en stimuleert een betere uitlijning, een betere vorm en een landing met lage impact.

  INNERFLEX™

  Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

  FOOTPOD™ TECHNOLOGY

  De technologie van de loopzool die de botten en pezen van je voet in kaart brengt om op een natuurlijke manier te buigen en te bewegen.

  ALTRA EGO™

  Dual-Nature tussenzool met en reactief maar toch zacht gevoel voor een verhoogde energieteruggave.

  Back to top