M Provision 4

SKU
AL0A4PEA034
Normale prijs € 150,00 -15% Speciale prijs € 127,50

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Groottetabel
Voeg toe aan verlanglijst
M Provision 4
Normale prijs € 150,00 -15% Speciale prijs € 127,50
Ondersteuning

Omschrijving

De Provision 4 illustreert de ontwikkeling van de technische ondersteuning van hardloopschoenen. Het is een volledig herziene en vernieuwde versie van de vorige modellen en loopt voorop wat betreft natuurlijke biomechanische ontwikkelingen. Naast een mediale GuideRail hebben we een nieuwe boogfunctie ontwikkeld. Dit is een unieke functie van Altra die gebruikmaakt van proprioceptie om de pronatie te vertragen en je stapcyclus te neutraliseren. Deze functie is een nieuwe, revolutionaire manier van alleen ondersteuning bieden wanneer je deze nodig hebt zonder je natuurlijke pas te belemmeren. Elk type hardloper zal blij zijn met deze nieuwe benadering van een begeleide, natuurlijke voetbeweging.

Features

 • Gewicht: 10,5 oz / 298 g
 • Zoolhoogte: 27 mm
 • GuideRail voor extra mediale ondersteuning
 • InnerFlex™
 • InnovArch-boogfunctie
 • Benefits

  BALANCED CUSHIONING™ PLATFORM

  Plaatst je hiel en voorvoet op dezelfde afstand van de grond om een goede, low-impact manier tijdens je hele trail-run te stimuleren.

  INNERFLEX™

  Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

  GUIDERAIL™

  Een eigenschap die je kunt vinden bij onze dynamisch ondersteunende schoenen die werkt als een geleiding om ondersteuning te bieden als je het nodig hebt.

  Reviews

  Back to top