Op weg naar duurzaamheid

De aarde is onze speeltuin. En we moeten allemaal ons steentje bijdragen om voor haar te zorgen. Daarom hebben we besloten om ter ere van de Dag van de Aarde 2021 vier grassroot NGO's te gaan ondersteunen. Ze zijn klein, maar sterk, en gaan er 100% voor om het juiste te doen, net als Altra. En nog belangrijker: ze maken deel uit van onze gemeenschap.

Om hen en hun projecten te ondersteunen, hebben we al onze online verkopen die plaatsvinden op de Dag van de Aarde aan hen overgedragen. Dit is nog maar de eerste stap om de inspanningen van onze gemeenschap op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid kracht bij te zetten. Van meet af aan bouwen we samen aan een betere toekomst.

Meer informatie over deze goede doelen vind je hieronder.

Tree-Athlete

De Tree-Athlete-beweging in Duitsland is gebaseerd op een eenvoudig mantra: Doe goed. Voel je goed. Word een Tree-Athlete. Hoe word je een goede Tree-Athlete? Door het vinden van een activiteit die je graag doet. In het geval van oprichter Felix is dat hardlopen en het doneren of planten van 1 boom voor elke 100 km die hij loopt!

Ecole de Trail

Ecole de Trail is een Frans landelijk netwerk dat lokaal actief is. Ze stimuleren milieuvriendelijke trailrunning onder kinderen van 6 tot 18 jaar, met een focus op onderwijs over het belang van milieubescherming en biodiversiteit.

Montagna che Avanza

Een groep bergliefhebbers op een missie om berggebieden schoon te houden, dat is Montagna che Avanza. Ze moedigen de jongsten in het Italiaanse Brescia aan om deel te nemen aan lokale schoonmaakacties via de kracht van sociale media.

Save a Forest

Het doel van Save a Forest is simpel: het Milany Forest omtoveren in een groot bosreservaat. Waarom? Omdat dit eeuwenoude beukenbos, gelegen in de Prepyreneeën van Girona in Spanje, geclassificeerd is als een uniek volwassen bos waarvan de biodiversiteit behouden moet blijven.

Blijf op de hoogte om erachter te komen hoe ze onze bijdrage hebben vertaald in een unieke manier om van de wereld een groenere plek te maken.

Ondersteuning
Back to top