Torin 5 Woman

De lange-afstandsschoen voor op de weg, die heerlijk aanvoelt en responsieve demping biedt.
Normale prijs € 160,00 -25% Speciale prijs € 120,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Groottetabel
Voeg toe aan verlanglijst
Torin 5 Woman
Normale prijs € 160,00 -25% Speciale prijs € 120,00
Ondersteuning

Omschrijving

The Torin 5 is the Torin 4.5 Plush reimagined. The new Altra EGO™ MAX foam provides Plush comfort you can count on for miles and miles while the improved heel collar helps keep you locked-in for a secure step cycle. Tack on the breathable mesh upper and you’re ready to go from everyday trainings to marathons and more.

SKU: AL0A547X007

Features

 • Gewicht: 7.3 oz/209,3 g
 • Tussenzool: Altra EGO™ MAX-tussenzool
 • Buitenzool: FootPod™-technologie
 • Demping: Hoog
 • Dempingshoogte: 28 mm
 • Bovenwerk: Ademende mesh
 • Benefits

  FOOTSHAPE™ TOE BOX

  Zorgt ervoor dat je tenen kunnen ontspannen en op natuurlijke wijze kunnen bewegen voor meer comfort en stabiliteit tijdens beklimmingen en afdalingen.

  BALANCED CUSHIONING™

  Ons Balanced Cushioning™-platform positioneert je hiel en voorvoet op gelijke afstand van de grond en stimuleert een betere uitlijning, een betere vorm en een landing met lage impact.

  INNERFLEX™

  Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

  FOOTPOD™ TECHNOLOGY

  De technologie van de loopzool die de botten en pezen van je voet in kaart brengt om op een natuurlijke manier te buigen en te bewegen.

  EGOMAX

  Ons Altra EGO™ Max-tussenzoolschuim maakt je schoen licht en comfortabel, maar zorgt ook voor iets meer veerkracht en extra duurzaamheid.

  Back to top