Levering van producten en bijbehorende kosten

ZENDINGEN

De verzendkosten worden vermeld bij de checkoutpagina, nadat je je producten in de winkelwagen hebt geplaatst.

Onze logistieke afdeling verwerkt bestellingen binnen 1-2 werkdagen vanaf de ontvangstdatum van de bestelling in het systeem.

Bezorging vindt doorgaans plaats binnen 3-4 werkdagen vanaf het moment dat de bestelling wordt doorgegeven naar de vervoerder, met uitzondering van afgelegen locatie waar bezorging mogelijk extra dagen vergt.

De producten worden bezorgd door een geselecteerde bezorgdienst, van maandag tot vrijdag tijdens kantooruren.

We wijzen je erop dat verzendingen en afleveringen niet kunnen plaatsvinden tijdens weekends en op officiële feestdagen.

Tijdens de uitverkoop en wanneer er speciale aanbiedingen zijn kunnen verzendingen langer duren.

We adviseren je altijd een afleveradres te kiezen waar iemand je pakket in ontvangst kan nemen. Als je je bestelling liever ontvangt op een kantooradres of afgeleverd bij een portier dan verzoeken we je de naam van de contactpersoon door te geven.

Als niet aanwezig bent op het moment van bezorging dan zal de bezorger een bericht achterlaten met aanwijzingen om de goederen op te halen of ze doen twee nieuwe afleverpogingen op de volgende werkdag.

We adviseren je de verzendstatus in de gaten te houden met het track & tracenummer dat je per e-mail ontvangt wanneer het pakket is verzonden. Zo kun je zelf op ieder gewenst moment de status van je bestelling nagaan.

Zodra je je bestelling hebt gedaan kun je de status daarvan ook op ieder gewenst nagaan via deze LINK

Voer het bestelnummer in (het nummer dat aangegeven staat in de bevestigingsmail), de achternaam op de factuur en het e-mail adres of de postcode om updates te ontvangen over de status van je bestelling.

Op het moment dat je de goederen ontvangt adviseren we je altijd het volgende te checken:

  • dat het aantal afgeleverde pakketjes overeenkomt met wat in het transportdocument wordt vermeld.
  • dat de verpakking intact is, niet beschadigd, nat of anderszins gewijzigd, zelfs wat het verpakkingsmateriaal betreft (plakband of metalen strips).

Wat moet ik doen als mijn pakket beschadigd is of wanneer artikelen ontbreken?

Wij willen graag dat je een volledig pakket ontvangt met alle bestelde artikelen.
Wanneer dit niet het geval is vragen we je hulp door foto’s van het beschadigde pakket te sturen naar onze Klantenservice.
Wanneer artikelen ontbreken neem dan svp contact op met onze Klantenservice, met een korte toelichting op betreffende artikelen.

Wat moet ik doen als ik het pakket niet heb ontvangen?

Onze bezorgers doen hun best om ervoor te zorgen dat je je bestelling op tijd en bovenal in goede orde ontvangt. Ondanks deze gepaste zorgvuldigheid kunnen we uitzonderingen niet uitsluiten.

Als het trackingnummer een probleem aangeeft met het bezorgen van je pakket op het afleveradres neem dan rechtstreeks contact op met de bezorgdienst voor verdere informatie.

Als de bezorger onze hulp nodig heeft (als verzender) neem dan svp contact op met onze Klantenserve op het volgende e-mailadres: support@altrarunningbrand.zendesk.com, binnen 14 dagen na verzending van het pakket.

Back to top