PROVISION 4 Woman

Normale prijs € 150,00 -60% Speciale prijs € 60,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Groottetabel
Voeg toe aan verlanglijst
PROVISION 4 Woman
Normale prijs € 150,00 -60% Speciale prijs € 60,00
Ondersteuning

Omschrijving

De Provision 4 illustreert de ontwikkeling van de technische ondersteuning van hardloopschoenen. Het is een volledig herziene en vernieuwde versie van de vorige modellen en loopt voorop wat betreft natuurlijke biomechanische ontwikkelingen. Naast een mediale GuideRail hebben we een nieuwe boogfunctie ontwikkeld. Dit is een unieke functie van Altra die gebruikmaakt van proprioceptie om de pronatie te vertragen en je stapcyclus te neutraliseren. Deze functie is een nieuwe, revolutionaire manier van alleen ondersteuning bieden wanneer je deze nodig hebt zonder je natuurlijke pas te belemmeren. Elk type hardloper zal blij zijn met deze nieuwe benadering van een begeleide, natuurlijke voetbeweging.

SKU: AL0A4QTQ009

Features

 • Gewicht: 8,2 oz / 232 g
 • Zoolhoogte: 27 mm
 • GuideRail voor extra mediale ondersteuning
 • InnerFlex™
 • InnovArch-boogfunctie
 • Benefits

  BALANCED CUSHIONING™

  Ons Balanced Cushioning™-platform positioneert je hiel en voorvoet op gelijke afstand van de grond en stimuleert een betere uitlijning, een betere vorm en een landing met lage impact.

  FIT4HER

  Iedere damesschoen is aangepast op de unieke vorm van de vrouwelijke voet.

  INNERFLEX™

  Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

  GUIDERAIL™

  Een eigenschap die je kunt vinden bij onze dynamisch ondersteunende schoenen die werkt als een geleiding om ondersteuning te bieden als je het nodig hebt.

  Back to top