OLYMPUS 5 HIKE LOW GTX MAN

De waterdichte versie van onze Olympus 5, speciaal ontworpen voor comfortabele wandeltochten in alle weersomstandigheden.
€ 210,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Groottetabel
Voeg toe aan verlanglijst
OLYMPUS 5 HIKE LOW GTX MAN
€ 210,00
Ondersteuning

Omschrijving

Zand, modder, stenen… Wat het terrein ook is, de nieuwe Olympus 5 Hike Low GTX helpt je er doorheen. Een hoogwaardige kraag zorgt voor een aansluitend gevoel, terwijl onze Original FootShape™ Fit je voeten de ruimte geeft om natuurlijk te bewegen. Waterdichte GORE-TEX-technologie beschermt je voeten gegarandeerd tegen de elementen en een gripvaste Vibram® Megagrip-buitenzool helpt je met tractie op elk oppervlak, nat of droog. Ga in stijl op pad met het comfort en de bescherming die je nodig hebt voor een avontuur dat de hele dag duurt.

SKU: AL0A7R6R000

Features

 • Gewicht: 16,7 oz / 473 g
 • Tussenzool: EVA
 • Buitenzool: Vibram® Megagrip
 • Demping: Max
 • Dempingshoogte: 33 mm
 • Bovenwerk: GORE-TEX-PRODUCT
 • Benefits

  FOOTSHAPE™ TOE BOX

  Zorgt ervoor dat je tenen kunnen ontspannen en op natuurlijke wijze kunnen bewegen voor meer comfort en stabiliteit tijdens beklimmingen en afdalingen.

  INNERFLEX™

  Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

  VIBRAM® MEGAGRIP™

  En high performance rubbersamenstelling met veel grip zorgt voor ongekende grip op natte en droge oppervlakken, een sterke levensduur en optimale aanpassing aan de grond.

  GORE-TEX PRODUCT TECHNOLOGY

  Voor bewezen waterdichte, winddichte en ademende prestaties gedurende lange tijd, ondersteund door de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte van GORE-TEX.

  Back to top