OLYMPUS HIKE LOW GTX Woman

De waterdichte versie van onze Olympus 5, speciaal ontworpen voor comfortabele wandeltochten in alle weersomstandigheden.
€ 200,00

Inclusief BTW, exclusief verzendkosten

Groottetabel
Voeg toe aan verlanglijst
NEW
OLYMPUS HIKE LOW GTX Woman
€ 200,00
Ondersteuning

Omschrijving

Ga comfortabel en in stijl op pad in de nieuwe Olympus 5 Hike Low GTX, die elk terrein in alle weersomstandigheden aan kan - de hele dag. Een hoogwaardige kraag zorgt voor een aansluitend gevoel, terwijl onze Original FootShape™ Fit je voeten de ruimte geeft om natuurlijk te bewegen. Waterdichte GORE-TEX-technologie beschermt je voeten gegarandeerd tegen de elementen en een gripvaste Vibram® Megagrip-buitenzool helpt je met tractie op elk oppervlak, nat of droog. Zand, modder, stenen...Wat het terrein ook is, deze hiker helpt je er doorheen.

SKU: AL0A7R76014

Benefits

FOOTSHAPE™ TOE BOX

Zorgt ervoor dat je tenen kunnen ontspannen en op natuurlijke wijze kunnen bewegen voor meer comfort en stabiliteit tijdens beklimmingen en afdalingen.

INNERFLEX™

Roosterachtige groeven in de middenzool maken het mogelijk dat je voet kan buigen terwijl je tevens geniet van een lichtere, snellere en betere performance.

VIBRAM® MEGAGRIP™

En high performance rubbersamenstelling met veel grip zorgt voor ongekende grip op natte en droge oppervlakken, een sterke levensduur en optimale aanpassing aan de grond.

GORE-TEX PRODUCT TECHNOLOGY

Voor bewezen waterdichte, winddichte en ademende prestaties gedurende lange tijd, ondersteund door de GUARANTEED TO KEEP YOU DRY™-belofte van GORE-TEX.

Back to top